Author Topic: Red LED blinks without reference in code  (Read 231 times)

mc-Abe

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
    • View Profile
    • mc-Things
Re: Red LED blinks without reference in code
« Reply #15 on: July 17, 2016, 12:48:41 pm »
millennial,

Thanks for these detailed steps, these certainly help us reproduce and find the problems you are seeing. The 10s interval should not cause a problem. I wonder if something else was going on there that had caused these problems. Regardless I am glad you got the modules to work.

The old UIDs showing up and the issue where you aborted the connection and were able to immediately connect are known issues. They are in the queue to be fixed. We have limited resources and a lot to do. Sorry for the inconvenience while we get through these bugs.

rvdvoort

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
    • View Profile
Re: Red LED blinks without reference in code
« Reply #16 on: July 17, 2016, 12:56:20 pm »
I believe I am seeing a similar behaviour. I was reading the temperature and publishing this to MQTT with an interval of 20 seconds. The result was a very inconsistent publishing of the modules and many red LED flashes. After I increased the publishing interval to 5 minutes the modules seem to behave normal. I am using also the latest sofware versions.

mc-Abe

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
    • View Profile
    • mc-Things
Re: Red LED blinks without reference in code
« Reply #17 on: July 17, 2016, 12:58:53 pm »
interesting... I will set up a test to see if we can see this behaviour on our systems. 10s although a bit fast for a low power wireless system, shouldn't cause the system to behave that way. I willl keep you guys updated as to what I find.

mc-Abe

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
    • View Profile
    • mc-Things
Re: Red LED blinks without reference in code
« Reply #18 on: July 18, 2016, 03:15:54 pm »
I have been able to reproduce this. We will find the cause and update you on a solution.

mc-Abe

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
    • View Profile
    • mc-Things
Re: Red LED blinks without reference in code
« Reply #19 on: July 26, 2016, 05:29:41 pm »
Can you updated to the newest mc-Gateway Host Processor file just released and see if this problem has gone away?

millennial

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 76
    • View Profile
Re: Red LED blinks without reference in code
« Reply #20 on: July 28, 2016, 01:52:37 pm »
The new mc-Gateway Host Processor fixes the problem. Aces, team!

mc-Abe

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
    • View Profile
    • mc-Things
Re: Red LED blinks without reference in code
« Reply #21 on: July 28, 2016, 02:15:46 pm »
Perfect! Glad to hear it!
Like Like x 1 View List